7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta z sera topionego



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

10 dag sera topionego
8 dag masła
mielona papryka

Przygotowanie:

Ser utrzeć z masłem na pulchną masę. Można dodać szczyptę papryki. Używać do chleba i kanapek.
Nadesłał(a) ~Iwonka :-))), dnia: 2005-05-03 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zupa z topionego sera z tymiankiem (lakto-wege)
Pasta z sera żółtego (bez ograniczeń)
Devizovka (pasta z żółtego sera) (bez ograniczeń)
Pasta z żółtego sera i marchwi (bez ograniczeń)
Pasta kanapkowa a'la Babcia - z serka topionego, ogórków i jajek (bez ograniczeń)
Chrupiąca pitta z serkiem topionym (lakto-wege)
Sos różowy z serka topionego (lakto-wege)
Zupa serowa z serka topionego (lakto-wege)
Zapiekane ziemniaki z serem topionym (lakto-wege)
Makaron z serkiem topionym i rukolą (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas