7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Warzywka do maczania



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 4 osób

Sos:
-Śmietana
-koperek
-przyprawy (sól, pieprz)
Pozostałe:
-warzywa np. papryka itp.

Przygotowanie:

Koperek drobno posiekać i połączć ze śmietaną. Doprawić do smaku.
warzywa pokroić w cienkie paseczki.

Wskazówki i uwagi:

P.S.
Warzywa maczać w sosie i do buzi!
Nadesłał(a) Vivka, dnia: 2005-05-28 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Warzywka z curry (wegańska)
Spolszczone warzywka po chińsku (wegańska)
Sałatka warzywka mojego pomysłu :-) (bez ograniczeń)

Nowości:

Kotlety z zielonej soczewicy (wegańska)
Makaron z dynią i pieczarkami (lakto-wege)
Ostra soczewica na pomidorach (wegańska)
Indyjski miszmasz z batatem (wegańska)
Biszkopciki jaglane (bezglutenowe) (wegańska)
Qatayef - drożdżowe placuszki z Egiptu (lakto-wege)
Ciasto orkiszowo-owsiane z owocami (wegańska)
Hawajska surówka (wegańska)
Grofu, czyli tofu z grochu (wegańska)
Białe papryki z nadzieniem soczewicowo ryżowym w sosie pomidorowym (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas