7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Spaghetti z brokułami, kukurydzą i tofu w aromatycznym, pomidorowym przybraniu



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

makaron spaghetti
brokuły
pomidory
kukurydza
tofu
koperek
kminek
bazylia
papryka słodka
pieprz
sól

Przygotowanie:

Ugotować makaron al dente.

Na patelnię nalać odrobinę wody i przez chwilę dusić brokuły aż będą miękkie. Dorzucić pomidory zmiksowane z koperkiem i kminkiem, po chwili kukurydzę i tofu pokrojone w kostkę. Przyprawić, gotować kilka minut. Podawać na ugotowany makaron.
Nadesłał(a) ~Aqueda, dnia: 2005-09-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Asia D. ;)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Spaghetti z sosem pomidorowym i kukurydzą (wegańska)
Spaghetti z sosem pomidorowym z cukinią i brokułami (wegańska)
Spaghetti z pieczarkami i kukurydzą (wegańska)
Kremowe spaghetti a'la Gdynia (z sosem pomidorowym z tofu i kaparami) (wegańska)
Makaron spaghetti ze szpinakiem i brokułami (wegańska)
Zupa ziemniaczana z brokułami i kukurydzą (lakto-wege)
Aromatyczne spaghetti napoli z pieczarkami (lakto-wege)
Pomidorowy sos do spaghetti (wegańska)
Spaghetti z tofu i pesto (lakto-wege)
Zupa pomidorowa z kukurydzą (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas