7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Kotlety selerowe z serem



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 2 osób

seler
mąka żytnia
sól
papryka w proszku
olej
plasterki sera

Przygotowanie:

Seler obieramy, kroimy w plastry ok. 0,5 cm grubości i gotujemy ok. 10 minut.

Makę (pół szklanki) mieszamy z solą (jedna płaska łyżeczka) i z papryką (jedna płaska łyżeczka) i obtaczamy w tym plastry selera. Smażymy je na oleju na małym ogniu.

Pod koniec smażenia kładziemy plasterki sera.
Nadesłał(a) ~nico, dnia: 2008-03-26 18:01:17.43
Źródło/autor przepisu: nie pamiętam
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kotlety marchewkowo-selerowe (ovo-wege)
Pasztet selerowy z płatkami owsianymi i żółtym serem (bez ograniczeń)
Kotlety z selera z żółtym serem (bez ograniczeń)
Kotlety z chleba orkiszowego z białym serem (bez ograniczeń)
Kotlety z selera przekładane żółtym serem (bez ograniczeń)
Kotlety ziemniaczane z gałką i żółtym serem (bez ograniczeń)
Kotlety z żółtego sera (ser żółty panierowany) (bez ograniczeń)
Kotlety ryżowe z cebulką i żółtym serem (bez ograniczeń)
Kotlety z kaszy jęczmiennej z żółtym serem i czosnkiem (bez ograniczeń)
zupa selerowa 1 (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas