7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Przysmak Dziwaka - pieczarki z kaparami i oliwą czosnkową



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

4 małe pieczarki
marynowane kapary
2 ząbki czosnku
tymianek
oliwa
sól

Przygotowanie:

Pieczarki obedrzeć ze skóry, pokroić na bardzo cienkie plasterki. Kapary odsączyć z zalewy. Utrzeć 2 ząbki czosnku z oliwą i solą, dodać pod koniec tymianek. Ułożyć pieczarki na kwadratowym talerzu, posypać kaparami, skropić dressingiem.

Wskazówki i uwagi:

Uwaga - skupiona.
Wskazówka - ciabatta.
Nadesłał(a) ~Y, dnia: 2005-12-07 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Bób z oliwą czosnkową (wegańska)
Kalafior z oliwą czosnkowo-ziołową (wegańska)
Tosty z czosnkową oliwą, pomnidorami i innymi warzywami (wegańska)
Herbaciany przysmak / keks (wegańska)
Nadziewane pieczarki i czosnkowa pieczona kukurydza (wegańska)
Przysmak porowy do smarowania chleba (wegańska)
Czapati z dipem czosnkowo-cukiniowym z pieczarkami, papryka i tofu (wegańska)
Bruschetta z oliwą / z pomidorami (wegańska)
Mizeria że ho ho - z oliwą i miętą (wegańska & RAW)
Dip chrzanowy z kaparami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas