7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta porowa

Podawać z pieczywem

Średnia ocena: [4.333333333333333 z 3 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 2 osób

ugotowany ziemniak
jajko na twardo
2 łyżeczki śmietany 18 proc.
2 łyżki majonezu
por
zioła prowansalskie

Przygotowanie:

Por - dorobniutko posiekać, dodać ziemniaki i jajko, wszystko widelcem podziubać w papkę, dodać majonez i śmietanę, dosypać zioła i wymieszać.
Nadesłał(a) issei, dnia: 2006-11-29 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

A może sos porowo-cytrynowy? (lakto-wege)
zupa porowa z serem (lakto-wege)
Zupa amarantusowo-porowa (wegańska)
Sałatka cieciorkowo-porowa (wegańska)
Zupa porowo-ziemniaczana (wegańska)
Zupa porowo-selerowa (wegańska)
Sos P. (pieczarkowo-porowy) (wegańska)
Zupa porowa z mlekiem (lakto-wege)
Zupa "babska" (porowo-ziemniaczana) (lakto-wege)
Zupa-krem ziemniaczano-porowa (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas