7684 przepisów wegetariańskich
w tym 4878 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Czosnkowe masło z awokado

Rewelacyjne z grzankami.

Średnia ocena: [4.2 z 6 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [2]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

awokado
2 ząbki czosnku
cytryna
sól
pieprz

Przygotowanie:

Obieramy i kroimy awokado, dodajemy zmiażdżony czosnek, sok z cytryny, sól pieprz. Proporcje, jak kto lubi, ja wolę dużo czosnku, ale spokojnie można dać mniej. Miksujemy lub rozdrabniamy widelcem.
Nadesłał(a) ~Majka, dnia: Feb 1, 2007
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

przepyszne choć dałam zamiast czosnku cebulkę ale i tak pyszne...
ecila Sep 11, 2013

Wyborne
~mmm Oct 27, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Masło (pasta) z awokado (wegańska)
Masło z awokado z czosnkiem (wegańska)
Czosnkowa pasta z awokado z limonką i bazylią (wegańska)
Sałatka awokado z pomidorem i czosnkowym winegretem, przybrana melisą (wegańska)
Masło grzybowe (lakto-wege)
Kapusta na maśle (lakto-wege)
Masło szpinakowe (lakto-wege)
,,Masło" pomidorowe (wegańska)
Masło orzechowe 4 (wegańska)
Zielone masło (ziołowe) (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas