7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Barwna sałata wiosenna z papryką, rzodkiewkami i orzechami



Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki: dla 2 osób

sałata (kilka liści)
1 papryka żółta i 1 czerwona
jabłko
rzodkiewki (wg uznania)
orzechy włoskie (wg uznania)
sól
pieprz
kefir (opcjonalnie)

Przygotowanie:

Papryki kroimy w paski, jabłko w słupki, rzodkiewki w plasterki, a orzechy na pół.

Mieszamy wszystkie składniki, doprawiamy solą i pieprzem, układamy na liściu sałaty i polewamy kefirem. Kefir nie jest obowiązkowy. Zdrowo i smacznie, polecam!
Nadesłał(a) ~Ewa, dnia: 2007-05-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Mama
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Barwna sałatka wiosenna (pomidor + ogórek kiszony + papryka) (wegańska & RAW)
Sałata z wiosennymi warzywami: rzodkiewką, ogórkiem i marchewką (lakto-wege)
Sałata wiosenna z pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką (wegańska)
Wiosenna sałata z pomidorami, kiełkami rzodkiewki i serem pleśniowym (lakto-wege)
Wiosenna zupa-krem PZPR (papryka, ziemniak, pomidor, rzodkiewka) (wegańska)
Sałata z twarogiem i rzodkiewką (lakto-wege)
Chłodnik wiosenny z rzodkiewką i ogórkiem (lakto-wege)
Wiosenna surówka z rzodkiewkami i winegretem (ovo-wege)
Sałata z jabłkami i orzechami (wegańska)
Sałata z ciecierzycą i orzechami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas