7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewkami, ogórkiem, pomidorami i fetą



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 4 osób

1 kapusty pekińskiej
2 garście kiełków
żółta papryka
świeży ogórek
2-3 pomidory
10 rzodkiewek
2 czerwone cebule
1 opakowania sera feta
1 łyżeczka suszonego oregano
1 łyżeczki czosnku granulowanego
oliwa
ewentualnie oliwki

Przygotowanie:

Kapustę i paprykę pokroić w paski, ogórka i pomidory w ćwiartki, ser w kostkę, rzodkiewki i cebulę w talarki. Składniki wymieszać, doprawić.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-08-27 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 9/2000 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z ogórka, pomidora i rzodkiewek z kapustą pekińską (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z pomidorem, ogórkiem i winegretem (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewką, ogórkiem, groszkiem i kukurydzą (wegańska)
Wiosenna surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem, pomidorem i papryką (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, papryką i ogórkiem (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, pomidorami i winegretem (wegańska)
Surówka czerwcowa z kapusty pekińskiej, papryki i pomidorów (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej, pomidorów i groszku (wegańska & RAW)
Surówka z pomidorów, rzodkiewek i papryki (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas