7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Baza do zup

Stanowi świetną bazę do zup, np. pieczarkowych lub warzywnych. Wspaniale zastępuje np. rosół/ wywar.

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1 litr wody
1 kostka (duża, 100 g) serka topionego np. Złoty Ementaler
przyprawy

Przygotowanie:

Topiony serek rozpuścić w gorącej wodzie, dodać przyprawy.
Nadesłał(a) xmandolinax, dnia: 2008-01-09 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: nie wiem czyj to przepis... tak gotuje moja mama
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Chlebek do zup (wegańska)
Staropolskie grzanki do zup owocowych (lakto-wege)
Domowy bulion krok po kroku - sekret smaku twoich zup (wegańska)

Nowości:

Kotlety z zielonej soczewicy (wegańska)
Makaron z dynią i pieczarkami (lakto-wege)
Ostra soczewica na pomidorach (wegańska)
Indyjski miszmasz z batatem (wegańska)
Biszkopciki jaglane (bezglutenowe) (wegańska)
Qatayef - drożdżowe placuszki z Egiptu (lakto-wege)
Ciasto orkiszowo-owsiane z owocami (wegańska)
Hawajska surówka (wegańska)
Grofu, czyli tofu z grochu (wegańska)
Białe papryki z nadzieniem soczewicowo ryżowym w sosie pomidorowym (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas