7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Sałata z pomidorem, czerwoną fasolą i serem



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

4 średnie liście sałaty
1 średni pomidor
1/2 puszki fasoli czerwonej w zalewie
2 plastry sera typu masdamer
ok. 1/2 łyżeczki oliwy
ew. sól

Przygotowanie:

Skroić na drobne kawałki pomidora i sałatę. Dodać pokrojony drobno ser, polać fasolą. Następnie wymieszać i dolać oliwy. Można dosolić do smaku.

Wskazówki i uwagi:

Nie żałujcie zalewy, bo jest słodka, a ser dość gorzki. Świetnie się później komponują w smaku :-))
Nadesłał(a) ~echofiordów, dnia: 2008-03-13 20:56:31.876
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Ryż z czerwoną fasolą w pomidorach (wegańska)
Sałata z pomidorem, ogórkiem i serem owczym lub kozim (lakto-wege)
Wiosenna sałata z pomidorami, kiełkami rzodkiewki i serem pleśniowym (lakto-wege)
Soczyste burrito z czerwoną fasolą (wegańska)
Sałatka ryżowa z czerwoną fasolą i marynowanymi pieczarkami (wegańska)
Proste pseudo-risotto by me (z czerwoną fasolą) (wegańska)
Chili z cukinią, czerwoną fasolą i tofu (wegańska)
Owsianka z czerwoną fasolą i ogorkiem konserwowym (wegańska)
Bakłażan nieźle nafaszerowany czerwoną fasolą z ryżem (wegańska)
Surówka z papryki czerwonej, selera i sałaty (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas