7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Masło (pasta) z awokado

Średnia ocena: [3.0 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

bardzo dojrzałe awokado
łyżka soku z cytryny
1/5 łyżeczki soli

Przygotowanie:

Miąższ z awokado dokładnie zmiksować, wlać sok z cytryny, przyprawić solą, dokładnie wymieszać i schłodzić.
Nadesłał(a) Shaera, dnia: 2008-03-24 10:24:00.474
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Masło z awokado z czosnkiem (wegańska)
Czosnkowe masło z awokado (wegańska)
"Jajeczna" pasta z awokado (wegańska)
Pasta z awokado z cebulką (wegańska)
Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska)
Pasta awokado z rzodkiewką (wegańska)
Pasta awokado z mlekiem i ogórkiem (lakto-wege)
Guacamole - pasta awokado z pomidorem (wegańska & RAW)
Pasta z awokado, tofu i migdałów (wegańska)
Pasta awokado z twarogiem, czosnkiem i koperkiem (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas