7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pasta z groszku konserwowego z koncentratem i majerankiem

Średnia ocena: [4.25 z 4 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

3/4 szkl. groszku z puszki
mała drobno posiekana cebula
ok. 1/2 łyżeczki oleju z pestek winogron
3 łyżki koncentratu pomidorowego
2 łyżki wody
2 łyżeczki majeranku
świeżo mielony czarny pieprz
sól

Przygotowanie:

Na małą patelnię wlać olej, wrzucić cebulę, usmażyć, dodać groszek i smażyć, aż będzie miękki.

Groszek przełożyć do miseczki i ugnieść widelcem na gładką masę, dodać koncentrat, wlać 2 łyżki wody, przyprawić i dokładnie wymieszać.
Nadesłał(a) Shaera, dnia: 2008-03-24 10:15:20.462
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

dobre ;)
moja siostra stwierdziła, że smakuje jak tuńczyk ;p
Magda-Andrzej 2008-09-22 08:36:55.801

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z groszku konserwowego i oliwek (wegańska)
Pasta z groszku konserwowego z kuminem (wegańska)
Pasta z groszku konserwowego z musztardą (wegańska)
Pasta z groszku konserwowego z czosnkiem (wegańska)
Kotleciki z groszku konserwowego (wegańska)
Pasta grochowa z majerankiem i czosnkiem (wegańska)
Pasta z czerwonej soczewicy z koncentratem pomidorowym i czosnkiem (wegańska)
Pasta z pszenicy lub orkiszu z czosnkiem i koncentratem (wegańska)
Puree ziemniaczane z groszkiem konserwowym (lakto-wege)
Kotlety z ryżu z groszkiem konserwowym (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas