7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Makaron a'la Czarna Wdowa

Makaron z warzywkami i tofu.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 2 osób

makaron razowy
kawałek cebuli
ok. 4 łyżek kukurydzy z puszki
ćwiartka pomidora (lub pomidory z puszki, bez skórki)
świeży koperek
świeża bazylia
tofu
sól
inne przyprawy

Przygotowanie:

Gotujemy makaron. W tym czasie na patelni podsmażamy lekko cebulkę, dodajemy kukurydzę i przyprawy. Chwilę smażymy. Następnie dodajemy pomidory, bazylię i koperek i dusimy przez moment pod przykryciem. Dodajemy tofu (wedle uznania), mieszamy dokładnie i jeszcze chwilę smażymy.

Makaron odcedzamy, wykładamy na talerz, na wierzch dajemy warzywka z patelni i gotowe. Smacznego!
Nadesłał(a) CzarnaWdowa, dnia: 2008-05-16 18:05:15.719
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Makaron a'la caprese (wegańska)
Sałatka z czarnej fasoli i białego makaronu z czarnuszką (wegańska)
Pieczona czarna rzepa (wegańska)
hamburgery z czarnej fasoli (wegańska)
Leczo z czarną fasolą (wegańska)
Czarna fasolka po kubańsku (wegańska)
Jednogarnkowiec z czarną soczewicą (wegańska)
Hummus z czarnymi oliwkami (wegańska)
Kotleciki z czarnej fasoli (wegańska)
Deser a'la tiramisu (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas