7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Sałatka Gibraltar - z kapusty pekińskiej i pomarańczy



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

500 g kapusty pekińskiej
1 pomarańcza
2 łyżki rodzynek
2/3 szklanki śmietany
3-4 łyżki keczupu
sól
szczypta cukru
sok z cytryny
natka

Przygotowanie:

Składniki pokroić i wymieszać ze sobą.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-08-30 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Ta surówka jest pyszna nawet z samej kapusty pekińskiej i pomarańczy, ew. z rodzynkami lub suszona żurawiną. Przyprawy i inne dodatki nie są konieczne. Polecam!
Dana 2014-10-07 15:53:33.979

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka warstwowa z kapustą pekińską (lakto-wege)
Sałatka z kapusty pekińskiej i ryżu (bez ograniczeń)
Sałatka (moja ulubiona) z kapusty pekińskiej na słodko (ovo-wege)
Majonezowa sałatka z kapustą pekińską i curry (ovo-wege)
Majonezowa sałatka z kapustą pekińską, jabłkiem i marchewką (ovo-wege)
Majonezowa sałatka z kapustą pekińską, ananasem i curry (bez ograniczeń)
Sałatka z kapustą pekińską, fasolą, czosnkiem i nie tylko ;) (ovo-wege)
Sałatka chińska z aromatycznego, imbirowo-czosnkowego ryżu i kapusty pekińskiej (ovo-wege)
Sałatka Madzi z papryką i pomidorem, na bazie sałaty lub kapusty pekińskiej (wegańska)
Cukinia z porem i kapustą pekińską (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas