7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Szpinak z makaronem, brokułami i jajkiem

Szybkie i sycące danie.



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 1 osoby

200 g szpinaku w sosie śmietanowym (mrożony)
200 g różyczek brokuł
jajko gotowane
30 g makaronu
pieprz czosnkowy,
papryka ostra,
czosnek granulowany

Przygotowanie:

Makaron i brokuły ugotować. Jajko pokroić w kostkę. Na patelni rozmrozić szpinak, dodać makaron, brokuły, jajko, przyprawy. Wymieszać, podawać ciepłe.

Wskazówki i uwagi:

Szpinak i brokuły mogą być mrożone.
Nadesłał(a) aga, dnia: 2008-07-04 16:24:21.14
Źródło/autor przepisu: Inwencja własna, na podstawie przepisów inteenetowych.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Makaron z brokułami i parmezanem (lakto-wege)
Makaron z brokułami i czosnkiem (wegańska)
Szpinak z makaronem i serkami 'na chlebuś' (bez ograniczeń)
Czosnkowy szpinak z jajkiem, bakaliami i grzybami mun (ovo-wege)
Makaron spaghetti ze szpinakiem i brokułami (wegańska)
Makaron z brokułami, pomidorami i rozmarynem (wegańska)
Makaron z brokułami, czosnkiem i rozmarynem (wegańska)
Makaron razowy z brokułami i marchewką (wegańska)
Makaron z brokułami, ciecierzycą i sezamem (wegańska)
Szpinak z cukinią, papryką i makaronem - mniam (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas