7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pieczywo czosnkowo-awokadowe

Pycha na śniadanie!

Średnia ocena: [3.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

chleb razowy lub żytni
oliwa z oliwek
sól ziołowa
czosnek
awokado

Przygotowanie:

Wyciskamy czosnek, rozsmarowujemy na pieczywie, posypujemy solą i polewamy oliwą. Zapiekamy, kładziemy awokado i dopiekamy - pieczywo powinno być lekko brązowe.
Nadesłał(a) zima, dnia: 2008-08-17 06:25:29.499
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

fajny przepis, jednak ja po zapieczeniu skropiłam jeszcze limonką :-) to taka wisienka na torcie ;-)
Zadymka 2009-11-30 10:50:59.107

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pieczywo czosnkowe (lakto-wege)
Pasta orzechowo-awokadowa (wegańska)
Focaccia z czosnkiem i oliwkami - włoskie płaskie pieczywo (wegańska)
Dip czosnkowy (lakto-wege)
Zupa czosnkowa 5 (lakto-wege)
Zupa czosnkowa 4 (bez ograniczeń)
Majonez czosnkowy (bez ograniczeń)
Coleslaw czosnkowy (bez ograniczeń)
Gorący chleb czosnkowy (lakto-wege)
Sos włoski (czosnkowy) (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas