7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:20g masła
20g mąki z amarantusa 2 łyżki mieszanki ziołowej majeranek, oregano, bazylia 60ml białego wina 200ml rosołku warzywnego 8 łyżek śmietany sól, pieprz Przygotowanie:Masło roztopić i lekko na nim przyrumienić mąkę z amarantusa. Dodać zioła, wino i rosołek warzywny. Całość doprowadzić do zawiesistej postaci i przyprawić. Zaprawić śmietaną.
Nadesłał(a) autor anonimowy,
dnia: 2000-09-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Szarłat - strona firmy oferującej produkty z amarantusa
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sos serowo-ziołowy (lakto-wege)Sos ziołowo-czosnkowy na zasmażce (lakto-wege) Sos vinegrette czosnkowo-ziołowy (wegańska) Sos zielony (śmietanowo-ziołowy) do makaronu (lakto-wege) Roladki warzywne z sosem jogurtowo-ziołowym (lakto-wege) Makaron w sosie ziołowym z migdałami i rodzynkami (lakto-wege) Szparagi po flamadzku (w sosie jajeczno-ziołowym) (ovo-wege) Sos paprykowo-ziołowy (do kopytek i innych klusek) (wegańska) Brokuły w sosie pomidorowo-ziołowo-czosnkowym (wegańska) Kuleczki buraczano-owsiane z sosem majonezowo-ziołowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |