7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pasta amarantusowo-chrzanowa



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1 mała cebula
100 ml rosołku warzywnego
50 g mąki z amarantusa
1 łyżka chrzanu
50 g masła
1-2 łyżki płatków owsianych
sól, sok z cytryny

Przygotowanie:

Cebulę pokroić w drobną kostkę i udusić w rosołku warzywnym. Dodać porcjami mąkę amarantusową i pozostałe składniki i dokładnie wymieszać.
Nadesłał(a) autor anonimowy, dnia: 2000-09-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Szarłat - strona firmy oferującej produkty z amarantusa
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sos chrzanowy (wegańska)
Wafel amarantusowy (lakto-wege)
Babka amarantusowa (bez ograniczeń)
Ciastka amarantusowe (bez ograniczeń)
Kluski amarantusowe (bez ograniczeń)
Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege)
Sos jogurtowo-chrzanowy (lakto-wege)
Sos chrzanowy z otrębami (lakto-wege)
Sos chrzanowo-jabłkowy (lakto-wege)
Zupa jabłkowo-chrzanowa (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas