7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Surówka z kapusty pekińskiej z orzechami i mandarynkami



Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki:

kapusta pekińska
mandarynki
kukurydza z puszki
orzechy włoskie
oliwa z oliwek
zioła prowansalskie

Przygotowanie:

Poszatkować kapustę, mandarynki obrać, porozdzielane cząstki można pokroić na połówki, dodać kukurydzę i posiekane orzechy. Całość wymieszać, posypując wcześniej ziołami prowansalskimi i skrapiając oliwą z oliwek. Smacznego!

Wskazówki i uwagi:

Przed podaniem najlepiej wstawić na pół godzinki do lodówki.
Nadesłał(a) Kano, dnia: 2009-03-28 19:08:17.982
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

w mojej wersji zamiast prowansalskich jest sos na bazie kamisa fit-up zmysłowego (teraz nazywa się chyba prowansalski) oleju z pestek winogron pół na pół z gazowaną mineralną.. i posypuję startymi orzechami :-)
~magda 2011-01-29 22:06:01.812

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z kapusty pekińskiej w sosie śmietanowym (lakto-wege)
Surówka z ogórka, pomidora i rzodkiewek z kapustą pekińską (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i papryką konserwową (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, pomidorami i winegretem (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, kukurydzą i miętą (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej, orzeszków ziemnych i rodzynek (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z pomidorem, ogórkiem i winegretem (wegańska)
Surówka czerwcowa z kapusty pekińskiej, papryki i pomidorów (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z porem i selerem (wegańska)
Zielona surówka z kapusty pekińskiej z musztardowym winegretem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas