7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pasta jajeczna z selerem naciowym

Najlepiej smakuje na kromkach ciemnego pieczywa z dużą garścią rukoli albo liści świeżego szpinaku.



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 3 osób

2 jajka
2 łodygi selera naciowego
łyżka jogurtu naturalnego (polecam gęsty, np. typu greckiego)
łyżka majonezu
łyżeczka musztardy z dijon
łyżeczka curry
sól
pieprz

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo. Lekko rozgnieć widelcem w miseczce, dodać jogurt, majonez, musztardę, curry, sól i pieprz, wymieszać. Na koniec dodać pokrojony w paseczki seler naciowy.
Nadesłał(a) ~zosia, dnia: 2009-04-18 15:35:43.832
Źródło/autor przepisu: Przepis mój, inspirowany "Julie cuisine"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z ciecierzycy i selera naciowego (wegańska)
Pasta z czerwonej soczewicy i selera naciowego (wegańska)
"Jajeczna" pasta z awokado (wegańska)
Awanturka serowa (pasta twarogowa z zieleniną i selerem naciowym) (lakto-wege)
Dipy (np. do selera naciowego) (lakto-wege)
Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa (ovo-wege)
Pasta jajeczna doprawiona musztardą (bez ograniczeń)
Zupa krem z selera naciowego (lakto-wege)
Sałatka makaronowa z selerem naciowym (wegańska)
Seler naciowy smażony w imbirze (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas