7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pasta z groszku konserwowego z musztardą

Średnia ocena: [4.454545454545454 z 11 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [14]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

puszka groszku konserwowego (ok.400g)
łyżeczka musztardy
łyżeczka oliwy z oliwek
szczypiorek

Przygotowanie:

Groszek rozgniatamy widelcem lub rozdrabniamy mikserem na w miarę gładką masę. Dodajemy musztardę, oliwę i drobno posiekany szczypiorek. Wszystko mieszamy i jemy :)

Wskazówki i uwagi:

Testowałam też wersję ze świeżą bazylią zamiast szczypiorku i też wyszło smacznie.
Nadesłał(a) Betty, dnia: 2009-05-06 17:04:32.561
Źródło/autor przepisu: Metoda prób i błędów
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Teraz zmiksowałam mrożony groszek z chrzanem - też dobre ale mało słone :)
czemutotak 2015-02-07 19:02:29.794


Polecam jako tanie i dobre mazidło pod jakiś obkład, bo kanapka z samą pastą jest, jak dla mnie, zbyt mało wyrazista ;)
zyberka 2015-02-06 21:26:57.614


o nom nom - wyszło super :]
czemutotak 2015-02-03 18:41:43.38

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z groszku konserwowego i oliwek (wegańska)
Pasta z groszku konserwowego z kuminem (wegańska)
Pasta z groszku konserwowego z czosnkiem (wegańska)
Pasta z groszku konserwowego z koncentratem i majerankiem (wegańska)
Kotleciki z groszku konserwowego (wegańska)
Pasta jajeczna doprawiona musztardą (bez ograniczeń)
Puree ziemniaczane z groszkiem konserwowym (lakto-wege)
Kotlety z ryżu z groszkiem konserwowym (ovo-wege)
Pasta sojowa do kanapek, z musztardą i serkiem (bez ograniczeń)
Pasta z tofu wędzonego z ogórkiem kiszonym i musztardą (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas