7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Kokosowe bezy amarantusowe (z poppingiem)

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

1 filiżanka wiórków kokosowych
2/3 filiżanki poppingu z amarantusa
1/2 filiżanki cukru pudru
3 białka
mała szczypta soli
3 łyżki miodu
olej do blachy

Przygotowanie:

Wiórki kokosowe, popping z amarantusa i cukier wymieszać. Białka ubić z dodatkiem soli na twardą i śnieżną pianę dodając w trakcie miód. Pianę wymieszać z sypkimi dodatkami.

Na wysmarowaną tłuszczem blachę kłaść łyżeczką maleńkie porcje i piec na lekko brązowo w temperaturze 175°C przez 15 minut.
Nadesłał(a) autor anonimowy, dnia: 2000-09-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Szarłat - strona firmy oferującej produkty z amarantusa
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Deser: banan z poppingiem amarantusowym (wegańska)
Bezy (ovo-wege)
Bezy kokosanki (ovo-wege)
Bezy z kaki (ovo-wege)
Wegańskie bezy (wegańska)
Deser sojowy z poppingiem (wegańska)
Popping z amarantusa z masłem orzechowym (wegańska)
Bezy waniliowe, kakaowe lub kawowe (ovo-wege)
Wafel amarantusowy (lakto-wege)
Babka amarantusowa (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas