7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Jogurt po bośniacku



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 3 osób

jogurt naturalny - 3 szklanki
papryka konserwowa - 3 strąki
chrzan tarty - 1 łyżka
pęczek natki pietruszki
szczypta soli
gałka muszkatołowa - 1 szczypta

Przygotowanie:

Jogurt roztrzepać trzepaczką. Połączyć ze zmieloną papryką, chrzanem i posiekaną natką pietruszki. Doprawić do smaku, rozlać i podawać od razu po przyrządzeniu.
Nadesłał(a) euphrasia, dnia: 2009-06-30 23:30:22.738
Źródło/autor przepisu: www.mojeprzepisy.pl
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Jogurt 1 (lakto-wege)
Jogurt 3 (lakto-wege)
Jogurt 2 (lakto-wege)
Domowy jogurt (lakto-wege)
Cynamonowy jogurt (lakto-wege)
Jogurt czekoladowy z pomarańczą (lakto-wege)
Jogurt domowy (dali) (lakto-wege)
Jogurt z czereśniami i jagodami (lakto-wege)
Jogurt z tofu jedwabistego (wegańska)
Jogurt z płatków owsianych (wegańska & RAW)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas