7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Banan z czekoladowo-amarantusową polewą



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

1 banan
15 g czekolady
2-3 łyżki mleka (zwykłego lub roślinnego)
1 łyżka poppingu z amarantusa

Przygotowanie:

Pokrojonego w cienkie plasterki banana wrzucamy do miseczki deserowej. Czekoladę rozpuszczamy w małym garnku dodając mleko i popping z amarantusa. Wszystko razem mieszamy i gorące wylewamy na banana. Podawać na gorąco lub na zimno.
Nadesłał(a) autor anonimowy, dnia: 2000-09-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Szarłat - strona firmy oferującej produkty z amarantusa
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sernik z polewą czekoladową (bez ograniczeń)
Deser: banan z poppingiem amarantusowym (wegańska)
Lody czekoladowe z bananów (wegańska & RAW)
Piernik w polewie czekoladowej i kokosie (bez ograniczeń)
Piegowata babka z polewą czekoladową (bez ograniczeń)
Ciasto czekoladowe z polewą czekoladowo-maślaną (bez ograniczeń)
Lody czekoladowe z mrożonego kakao i bananów (wegańska)
Budyń czekoladowy z awokado i bananów (Raw food, witariański) (wegańska & RAW)
Marmolada z bananów (wegańska)
Wafel amarantusowy (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas