7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pasta Inki z awokado (z migdałami, natką i imbirem)

To pyszota, która uzupełnia niedobory żelaza!!

Średnia ocena: [3.5 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 2 osób

1 awokado
pęczek pietruszki
migdały (50 g)
imbir - 1/2 łyżeczki świeżo startego lub sypkiego
olej z pestek winogron dla nadania paście miękkości
sól morska

Przygotowanie:

Awokado obrać i wyjąć na talerzyk, zmiksować lub rozetrzeć widelcem. Zmiksować migdały i pietruszkę, dodać imbiru i oleju.
Jeść ze smakiem samo lub z dodatkami ryżowymi ;)

Wskazówki i uwagi:

Można podawać w ilości nieograniczonej.
Nadesłał(a) Inka, dnia: 2009-08-28 14:37:21.376
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

"Jajeczna" pasta z awokado (wegańska)
Pasta z awokado z cebulką (wegańska)
Masło (pasta) z awokado (wegańska)
Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska)
Pasta awokado z rzodkiewką (wegańska)
Sos z awokado z gorczycą i migdałami jak musztarda (wegańska)
Pasta z tofu fety z cebulką i natką (wegańska)
Pasta awokado z mlekiem i ogórkiem (lakto-wege)
Guacamole - pasta awokado z pomidorem (wegańska & RAW)
Pasta z awokado, tofu i migdałów (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas