7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasta z tofu wędzonego z ogórkiem kiszonym i musztardąSzybko się robi i jest naprawdę przepyszna:)
Średnia ocena:
[4.75
z 4 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 kostka tofu wędzonego
2 małe ogórki kiszone (lub więcej) 1 mała cebulka 2 łyżeczki musztardy Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasta z tofu fety z ogórkiem kiszonym, kukurydzą i olejem lnianym (wegańska)Pasta z soczewicy z ogórkiem kiszonym (wegańska) Pasta portowa z ciecierzycy i wędzonego tofu (wegańska) Pasta z czerwonej fasolki i wędzonego tofu (wegańska) Tofu-pasta o smaku wędzonej makreli :) (wegańska) Pasta z siemienia lnianego z ogórkiem kiszonym lub małosolnym (wegańska) Twarożek z tofu z czosnkiem i ogórkiem świeżym lub kiszonym (wegańska & RAW) Pasta do pieczywa z tofu wędzonego z majonezem, koncentratem i zieleniną (ovo-wege) Puree z ziemniaków z ogórkiem i musztardą (wegańska) Pasta jajeczna doprawiona musztardą (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
agnmid 2011-10-04 14:29:15.033