7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Risotto z fenkułem, cukinią i selerem naciowym



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

olej do smażenia
3 listki szałwii
cebula
fenkuł
cukinia
seler naciowy
1-2 marchewki
1 szklanka białego wytrawnego wina
1 szklanka ryżu
2 szklanki bulionu

Przygotowanie:

Na oleju udusić listki szałwii, pokrojoną cebulę, fenkuła, cukinię, seler naciowy i utartą marchewkę. Wlać wino, dosypać suchy ryż, chwilę poddusić, zalać wywarem z warzyw i gotować, aż ryż wchłonie wodę.
Nadesłał(a) Wanieczek, dnia: 2010-04-06 14:27:20.309
Źródło/autor przepisu: dawno temu gdzieś, nikt nie pamięta gdzie, znaleziony, zapisany i przerobiony ;)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Wiosenna sałatka z rzodkiewkami, selerem naciowym i fenkułem (lakto-wege)
Risotto warzywne z marchewką, porem i selerem naciowym (lakto-wege)
Leczo wielowarzywne - z cukinią, selerem naciowym, marchewką i pieczarkami (wegańska)
Zapiekanka tagliatelle z fenkułem i cukinią (lakto-wege)
Pomidorowe risotto z cukinią i papryką (lakto-wege)
Dipy (np. do selera naciowego) (lakto-wege)
Zupa krem z selera naciowego (lakto-wege)
Pasta jajeczna z selerem naciowym (bez ograniczeń)
Sałatka makaronowa z selerem naciowym (wegańska)
Seler naciowy smażony w imbirze (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas