7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Dip chrzanowy z kaparami

Osssstre! Na kanapki też się nadaje, bo jogurt sojowy, którego używam, jest dość zwartej konsystencji. Dobre też jako po prostu jogurt z kaparami i chrzanem. Na pewno idealne do maczania warzyw, czy innych rzeczy...



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

100 g sojowego jogurtu naturalnego
20 g (2 łyżki) marynowanych kaparów
1 łyżeczka chrzanu (ze słoika)

Przygotowanie:

Kapary nieco rozgnieść w moździerzu, dodać jogurt i chrzan, wymieszać.
Nadesłał(a) mathilda, dnia: 2010-04-28 23:22:50.755
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sos chrzanowy (wegańska)
Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege)
Sos jogurtowo-chrzanowy (lakto-wege)
Sos chrzanowy z otrębami (lakto-wege)
Pasta amarantusowo-chrzanowa (lakto-wege)
Sos chrzanowo-jabłkowy (lakto-wege)
Zupa jabłkowo-chrzanowa (wegańska)
Sos majonezowo-chrzanowy (wegańska)
Dip czosnkowy (lakto-wege)
Dip z rokpola (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas