7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pomidory po śródziemnomorsku (surówka z kaparami)

Porcja 175 g dostarcza 36 kalorii.

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki: dla 3 osób

3 (ok 500g) mięsiste pomidory
1 czubata łyżka (20g) kaparów
pieprz cytrynowy

Przygotowanie:

Pomidory pokroić w słupko-kostkę, posypać obficie pieprzem cytrynowym, wymieszać, dodać kapary.
Nadesłał(a) mathilda, dnia: 2010-04-28 23:08:44.287
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:


bardzo dobry dodatek do pełnoziarnistych bułeczek :)
olcia_g81 2011-07-31 12:44:08.853

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Makaron z piekarnika [Rigatoni al forno] z pomidorami i kaparami (wegańska)
Krem z groszku konserwowego z kaparami i suszonymi pomidorami (wegańska)
Surówka z kalafiora i pomidorów (wegańska)
Surówka z pomidorów i papryki (wegańska)
Surówka z fenkuła z pomidorami (wegańska)
Makaronowa sałatka śródziemnomorska z papryką, pomidorami, oliwkami i kaparami (wegańska)
Surówka ze szpinaku z pieczarkami i pomidorami (wegańska)
Surówka "zimowa tęsknota za pomidorami" (wegańska)
Surówka z pomidorów, rzodkiewek i papryki (wegańska)
Surówka z pomidorów i zielonego groszku (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas