7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pesto di basilico (z bazylią i nerkowcami)

Porcja 30 g dostarcza 50 kalorii.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 2 osób

20 g solonych orzeszków nerkowca
20 g (pół szklanki) liści bazylii
20 g (dwie łyżki) wody - można więcej
pieprz cytrynowy

Przygotowanie:

Orzechy zemleć na masło w młynku do kawy. Bazylię posiekać, dorzucić do młynka z masłem z nerkowców i mielić dalej, aż powstanie gładka pasta. Dodać wody, pół łyżeczki pieprzu cytrynowego i bzitnąć jeszcze ze dwa razy.
Nadesłał(a) mathilda, dnia: 2010-04-28 22:54:25.727
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kanapki z pastą z bazylii lub pesto i pomidorami (wegańska)
Pesto (wegańska)
Jajecznica z kuminem i bazylią (ovo-wege)
Sos pesto (lakto-wege)
Pesto z cukinii (bez ograniczeń)
Soczewica kokosowa z nerkowcami (wegańska)
Kakaowy krem z nerkowców (wegańska & RAW)
Rabarbarowy sernik z nerkowców (wegańska)
Sos czosnkowy (z nerkowców) (wegańska)
Spaghetti z tofu i pesto (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas