7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta z awokado doprawiona cebulą i jarzynką

Pyszna, bardzo wyraźna w smaku pasta do chlebka, krakersów, czego to dusza zapragnie :)



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1 dojrzałe awokado
kilka kropli octu winnego
pół czerwonej cebuli
pół łyżeczki jarzynki
pieprz mielony

Przygotowanie:

Awokado obrać, podzielić na cząstki i pociapać widelcem. Skropić octem, dodać posiekaną cebulkę, jarzynkę, pieprz, wymieszać i wcinać :)

Wskazówki i uwagi:

Nadaje się również do smarowania różnych placków, jako dip.
Nadesłał(a) Vegankaa, dnia: 2010-05-03 22:35:16.883
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Jarzynka z patisona doprawiona sosem sojowym i imbirem (wegańska)
Pasta jajeczna doprawiona musztardą (bez ograniczeń)
Jarzynka z pieczonych bakłażanów z duszoną cebulą i bazylią (wegańska)
Marynowana jarzynka z marchewki, cebuli i ogórka kiszonego (wegańska)
Jarzynka marchewkowo-pomidorowa z cebulą i czosnkiem (wegańska)
Sok z jabłek i cebuli doprawiony pomidorem (wegańska)
"Jajeczna" pasta z awokado (wegańska)
Pasta z awokado z cebulką (wegańska)
Pasta awokado z rzodkiewką (wegańska)
Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas