7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pyszna pasta z tofu duszonego z cebulą i pomidorkiem



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

cebula
łyżeczka oliwy do smażenia
100 g osączonego tofu naturalnego
nieduży pomidor
pół łyżeczki sproszkowanej łagodnej papryki

Przygotowanie:

Obierz cebulę, posiekaj. Wrzuć na rozgrzaną oliwę, dodaj pokruszone tofu, podsmaż przez 5 minut.

Pomidora umyj, sparz, obierz ze skórki, pokrój w grubą kostkę. Dorzuć na patelnię. Wsyp paprykę i duś całość kolejne 5 min. Gdy wystygnie, zmiksuj.
Nadesłał(a) ~Zara, dnia: 2010-05-23 13:53:48.606
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia malucha" - dodatek do miesięcznika "Dziecko"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Tofu duszone z cebulą (wegańska)
Pyszne lniane tofu (wegańska)
Marchew duszona z cebulą (wegańska)
Pyszna pasta warzywna na chlebek (wegańska)
Sernik z tofu czekoladowy - pyszny (wegańska)
Kotlety z duszonej marchewki i cebuli (ovo-wege)
Dynia duszona w pomidorach z cebulą (wegańska)
Brokuły duszone z cebulą i musztardą (wegańska)
Ziemniaki duszone z cebulą i pieczarkami (wegańska)
Soczewica duszona z cebulą i papryką (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas