7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

"Surowy" sos pomidorowo-kukurydziany do makaronu

Znacznie lepsze niż wszystkie gotowe sklepowe sosy.

Średnia ocena: [3.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

1 większy pomidor lub 2 małe
ok. pół puszki kukurydzy
sól
bazylia
inne przyprawy, np. przyprawa do kebaba

Przygotowanie:

Zmiksować. Podawać z makaronem.

Wskazówki i uwagi:

Mogą być pomidory z puszki, chociaż ja ich nie lubię.
Nadesłał(a) assasello987, dnia: 2010-07-27 18:33:24.209
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:


Dobry w smaku i rewelacyjny jeśli chodzi o czas przygotowania.
kruszonka 2011-10-31 08:36:41.234

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

"Makaron" z cukinii z sosem marinara (na surowo) (wegańska)
Makaron z sosem pomidorowym na maśle (lakto-wege)
Makaron z sosem warzywno-pomidorowym (wegańska)
Makaron gotowany w sosie pomidorowym (wegańska)
Makaron ze szparagami w sosie pomidorowym (wegańska)
Makaron z pomidorowo-bakłażanowym sosem (wegańska)
Sos kukurydziany (wegańska)
Zupa pomidorowo-kukurydziana (wegańska)
Makaron z sosem pomidorowym z kozim serem (lakto-wege)
Sos kabaczkowo-pomidorowy z makaronem żytnim (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas