7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Paputof - pasta z tofu i papryki

Dobre z tahini albo tamasio(r) na razowcu.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 2 osób

1/2 szklanki tofu
1/4 papryki
kawałek pora
1 mały pomidor bez skórki
sól czosnkowa
biały pieprz
sól
sezam uprażony (opcjonalnie)
ew. popping amarantusowy lub płatki owsiane do zagęszczenia

Przygotowanie:

Warzywa drobno pokroić i zmiksować z tofu. Doprawić do smaku. Jeśli zbyt rzadkie, zagęścić poppingiem amarantusowym albo płatkami owsianymi (dać im namięknąć i domiksować).
Nadesłał(a) syla, dnia: 2000-09-02 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka z tofu, fasolki i papryki (wegańska)
Pieczarkowa pasta z tofu (wegańska)
Różowe tofu - pasta (wegańska)
Pasta z tofu i tahini (wegańska)
Pasta pomidorowa z tofu (wegańska)
Orzechowa pasta z tofu (wegańska)
Pasta sojowa z dodatkiem zielonej papryki i pomidorów (wegańska)
Kiopołu - pasta z pieczonych bakłażanów i papryki + pomidor (wegańska)
Pasta z awokado, tofu i migdałów (wegańska)
Pasta warzywna z soczewicą i tofu (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas