7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Zupa cebulowa z musztardą - wyjątkowo szybka

W zależności ile i jaką musztardę dodamy, taką mamy zupkę - od ostrej po łagodną.

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 3 osób

2 duże cebule
1 łyżka oleju do smażenia
kostka warzywna lub wywar warzywny
ok.1-2 łyżki musztardy

Przygotowanie:

Cebule kroimy w dużą kostkę (może być w talarki, jak kto woli), szklimy na oleju, zalewamy wodą tak aby zupa była dosyć gęsta, dodajemy kostkę warzywną i musztardę. Gotujemy jakieś 3-4 minuty i to wszystko.

Wskazówki i uwagi:

Nie potrzebujemy specjalnego przyprawiania ponieważ musztarda i kostka mają już w sobie sól.
Nadesłał(a) kamysz12, dnia: 2010-09-29 16:16:30.911
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zupa szybka i smaczna (wegańska)
Bardzo szybka surówka z papryki i selera naciowego z musztardą (wegańska & RAW)
Zupa cebulowa z marchewką (lakto-wege)
Zupa cebulowa z grzankami (bez ograniczeń)
Korzenna zupa cebulowa. (wegańska)
Zupa cebulowa na winie (wegańska)
Francuska zupa cebulowa (wegańska)
Zupa-krem cebulowa (wegańska)
Zupa cebulowo-chlebowa z grzankami (lakto-wege)
Zupa francuska - cebulowa na winie (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas