7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Sałatka porowa z marynowanymi warzywami, jajkiem, papryką i fasolkami



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 5 osób

1 por
kilka pieczarek konserwowych
kilka ogórków konserwowych
1 papryka czerwona
2 jajka
puszka różnorakich grochów (cieciorka, jasiek i czerwona) lub coś takiego

jogurt naturalny
łyżeczka musztardy (u mnie chrzanowej-ostra)
pieprz/sól do smaku

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo, wszystko pokroić w kostkę i zalać jogurtowo-musztardowym sosem :)
Nadesłał(a) Dzik, dnia: 2010-10-22 22:44:37.331
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Różowa sałatka z buraków z jajkiem, fasolką i papryką (bez ograniczeń)
Sałatka patentowa z sałaty lodowej z warzywami konserwowymi, fasolką i papryką (lakto-wege)
Sałatka brokułowa z fasolką szparagową, papryką i warzywami konserwowymi (lakto-wege)
Sałatka z marynowaną papryką, serem i kukurydzą (bez ograniczeń)
Sałatka z pietruszki, fasoli i marynowanych pieczarek (wegańska+miód)
Ostra sałatka z ziemniakami, jajkiem i marynowaną w chilli cebulą (bez ograniczeń)
Sałatka z brokułów, jajek i warzyw konserwowych (ovo-wege)
Sałatka z brukwi z papryką, jajkiem i sosem czosnkowym (bez ograniczeń)
Sałatka z brokułów, selera, fasoli i jajek (ovo-wege)
Sałatka makaronowa z papryką i fasolkami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas