7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Prościutka pasta z soczewicy z bazylią i oregano

Bardzo dobra do kanapek!

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla ok. 7-8 osób

1 puszka soczewicy
sól
bazylia
oregano

Przygotowanie:

Soczewicę z puszki troszkę odsącz z soku, ale odrobinkę. Wrzuć ją do blendera, zmiksuj. Dodaj przyprawy, jeszcze raz zmiksuj. Gotowe!

Wskazówki i uwagi:

By pasta nie była zbyt gęsta nie odlewaj zbytnio soku z puszki, a gdy wyjdzie za rzadka, możesz dorzucić płatków kukurydzianych i zmiksować.
Nadesłał(a) agnmid, dnia: 2011-04-17 14:08:09.61
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z soczewicy z duszoną cebulką i bazylią (wegańska)
Sałatka/pasta meksykańska z awokado i pomidora z oregano (wegańska)
Pasta z pieczonego bakłażana z czosnkiem i oregano (wegańska)
Pasta z fasoli z oregano i zrumienioną cebulką (wegańska)
Czosnkowa pasta z awokado z limonką i bazylią (wegańska)
Pasta do pieczywa z suszonych pomidorów, majonezu i bazylii (wegańska)
Pasta z soczewicy i warzyw (wegańska)
Pasta z soczewicy i pieczarek (wegańska)
Dziecięca pasta z soczewicy/ ciecierzycy (wegańska)
Pasta z zielonej soczewicy z orzechami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas