7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Surowy sos selerowo-koperkowy do warzyw

Pyszny, leciutki, odświeżający sos. Świetnie nadaje się do sałaty, surowego szpinaku, brokułów, kalafiora itd.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 1

3 duże łodygi selera naciowego
koperek (1-2 gałązki)
1/2 awokado
opcjonalnie kawałeczek glonu dulse / dulce

Przygotowanie:

Wszystkie składniki miksujemy na gładką masę i sos gotowy!
Nadesłał(a) trututu, dnia: 2011-04-28 22:45:06.143
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kremowy sos koperkowy (lakto-wege)
Sos koperkowy do jajek na twardo (lakto-wege)
Dip salsa verde do surowych warzyw (ovo-wege)
Kasza jęczmienna duszona w sosie pomidorowo-selerowym (wegańska)
Sałatka z surowych pieczarek w sosie śmietankowo-majonezowym (bez ograniczeń)
"Surowy" sos pomidorowo-kukurydziany do makaronu (wegańska)
"Makaron" z cukinii z sosem marinara (na surowo) (wegańska)
Spagetti z cukini z sosem z surowych pomidorów (RAW) (wegańska & RAW)
Sos czosnkowy z oliwy (do warzyw) (wegańska)
Sos z tofu, np. do makaronu z warzywami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas