7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Sałatka brokułowa z fasolką szparagową, papryką i warzywami konserwowymi

Smaczna ;)



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

brokuł
fasolka szparagowa (Bondiłel z puszki - zielona lub mix z żółtą)
papryka - pół czerwonej, pół żółtej
warzywa konserwowe - ogórki, pieczarki lub jakiś mix np. z Rolnika (cebulki/ korniszonki/ kukurydzki)
cebula czerwona
oliwki czarne

jogurt naturalny
łyżka musztardy
3 ząbki czosnku
sól
pieprz

Przygotowanie:

Brokuła gotujemy w osolonej wodzie, a resztę składników kroimy. Papryki ładnie wyglądają pokrojone w większe paski lub plastry. Oliwki dodawałam w całości, ale można przekrawać na pół.

Wszystko wymieszać z sosem.
Nadesłał(a) Dzik, dnia: 2011-06-10 14:37:03.934
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka patentowa z sałaty lodowej z warzywami konserwowymi, fasolką i papryką (lakto-wege)
Kotlety z włoszczyzny, fasolki szparagowej i groszku konserwowego (ovo-wege)
Gulasz z fasolki szparagowej z papryką (lakto-wege)
Brokułowa sałatka z groszkiem konserwowym i jajkami (ovo-wege)
Sałatka z ryżu i warzyw konserwowych (ovo-wege)
Sałatka porowa z marynowanymi warzywami, jajkiem, papryką i fasolkami (bez ograniczeń)
Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege)
Sałatka z fasolki szparagowej z ziemniakami (bez ograniczeń)
Gulasz z fasolki szparagowej i innych warzyw (wegańska)
Paella z bobem, fasolką szparagową i papryką (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas