7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Makaron ze szpinakiem, tofu, pieczarkami i pomidorami



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 2-4 osób

1/2 opakowania makaronu świderki
1 opakowanie świeżego szpinaku
1 kostka wędzonego tofu
1/2 kg pieczarek
3 pomidory
pomidory suszone (z oleju)
1 cebula
3 ząbki czosnku
sól

Przygotowanie:

Makaron gotujemy w osolonej wodzie.

Na oliwie z suszonych pomidorów podsmażamy tofu, pieczarki i cebulę. Dodajemy czosnek i świeże pomidory pokrojone w plastry. Na końcu dodajemy szpinak, a po paru minutach ugotowany makaron. Smażymy przez parę minut.

Na koniec dodajemy sól, pieprz i pokrojone w paski suszone pomidory.
Nadesłał(a) agapotrykus, dnia: 2011-06-10 14:20:46.519
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

pyszne i szybkie! zagości na stałe w moim menu :)
~keighly 2014-12-10 23:20:40.079

Zrobiłam i jest naprawdę przepyszne!! Szybkie danie, pożywne i jakie smaczne :)
~Kala 2012-06-09 16:07:51.05

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Makaron ze szpinakiem, tofu i czosnkiem (wegańska)
Makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami (wegańska)
Surówka ze szpinaku z pieczarkami i pomidorami (wegańska & RAW)
Makaron z pieczarkami i suszonymi pomidorami (wegańska)
Makaron żytni ze szpinakiem i tofu lub parówkami (wegańska)
Makaron ryżowy ze szpinakiem i smażonym tofu (wegańska)
Makaron ze szpinakiem, pomidorami i orzeszkami piniowymi (wegańska)
Makaron z czosnkowym szpinakiem i pomidorami na zimno (wegańska)
Makaron z suszonymi pomidorami, tofu i rukolą (wegańska)
Makaron sojowy z tofu, pomidorami i groszkiem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas