7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Ryż z jagodami

Pożywne i smaczne danie na obiad lub kolację.

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

2 woreczki ryżu
sól
1 szklanka jagód
200 ml śmietany 30%
2 łyżki cukru pudru

Przygotowanie:

1. Ugotować ryż wg przepisu na opakowaniu (20 minut).
2. Jagody opłukać i odsączyć.
3. Śmietanę ubić z cukrem pudrem.
4. Ryż wyjąć z woreczka, rozłożyć na talerze, posypać jagodami, polać ubitą śmietaną.
Nadesłał(a) Stenka, dnia: 2011-07-02 18:34:10.111
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Racuszki z jagodami (bez ograniczeń)
Pierogi z jagodami (wegańska)
Jogurt z czereśniami i jagodami (lakto-wege)
Deser z tofu z jagodami (wegańska)
Chłodnik z przecieru truskawkowego i jagód (lakto-wege)
Koktajl bananowy z jagodami goji (wegańska)
Muffinki z malinami i jagodami goji (wegańska)
Wegańskie ciasto z jagodami i amarantusem (wegańska)
Cytrynowy chlebek owsiany z jagodami (bez ograniczeń)
Płatki ryżowe z jagodami i słonecznikiem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas