7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Wiosenna surówka z rzodkiewkami i winegretem



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki: dla 2 osób

1 strąk czerwonej papryki
1/2 ogórka (ok. 150 g)
1/2 pęczka rzodkiewek
1 główka sałaty
2 łyżki octu winnego
2 łyżki oliwy
sól
pieprz
cukier

Przygotowanie:

Paprykę pokroić w krążki, ogórki w plasterki, rzodkiewki w talarki, sałatę porozrywać palcami. Polać sosem winegret (ocet winny, oliwa, sól, pieprz, cukier).
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-03-02 11:03:33.056
Źródło/autor przepisu: na bazie "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z rzodkiewki i ogórka z winegretem (wegańska)
Surówka wiosenna z kalarepki, marchewki, pomidora i rzodkiewek (wegańska)
Chłodnik wiosenny z rzodkiewką i ogórkiem (lakto-wege)
Surówka z rzodkiewki i granatu (wegańska)
Surówka z fenkuła i rzodkiewek (wegańska & RAW)
Sałata z wiosennymi warzywami: rzodkiewką, ogórkiem i marchewką (lakto-wege)
Wiosenna sałatka z rzodkiewkami, selerem naciowym i fenkułem (lakto-wege)
Twarożek wiosenny - z ogórkiem, rzodkiewką i zieleniną (lakto-wege)
Wiosenny poranek z awokado, rzodkiewką i ogórkiem (wegańska)
Twarożek wiosenny - z ogórkiem, rzodkiewką i pomidorem (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas