7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Makaron z kapustą kiszoną i grzybami

Potrawa bardzo sycąca.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 2

1/2 paczki grubszego makaronu
1 duża cebula
8 grzybów suszonych
20 dkg pieczarek
25 dkg kapusty kiszonej
1 mała marchewka
sól i pieprz
olej
kminek
listek laurowy

Przygotowanie:

Makaron ugotować w osolonej wodzie i odcedzić.

Suszone grzyby ugotować do miękkości, kapustę pokroić i obgotować w wodzie z grzybów wraz z listkiem laurowym i odcedzić, a startą cebulę, marchew oraz pokrojone pieczarki podsmażyć na oleju.

Wszystkie składniki wymieszać na patelni i doprawić.
Nadesłał(a) araksol, dnia: 2012-05-26 07:11:05.597
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Drożdżowe paszteciki z kiszoną kapustą i grzybami (wegańska)
Krokiety z kapustą i grzybami (ovo-wege)
Pierogi z kapustą i grzybami (wegańska)
Sakiewki z kapustą i grzybami (wegańska)
Kapuśniak z kiszonej kapusty (wegańska)
Kapusta kiszona z kurkami (wegańska)
Zasmażana kapusta kiszona (wegańska)
Makaron z warzywami i grzybami mun (wegańska)
Kulebiak z kapustą, grzybami i kminkiem (bez ograniczeń)
Pierogi z kapustą i grzybami - mięciutkie :) (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas