7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: 2

1/2 kg fasolki szparagowej
2 ząbki czosnku
olej
śmietana

Przygotowanie:

Fasolkę obrać, podlać olejem i podsmażyć nie rumieniąc z pokrojonym drobno czosnkiem. Gdy będzie prawie miękka zalać śmietaną i jeszcze chwilę poddusić.
Nadesłał(a) araksol, dnia: 2012-06-07 18:20:47.478
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege)
Fasolka szparagowa (weki) (wegańska)
Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska)
Zupa-krem szparagowa zabielana śmietaną (lakto-wege)
Fasolka szparagowa z czosnkiem i fetą (lakto-wege)
Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege)
Fasolka szparagowa w szpinaku z dodatkami (wegańska)
Sałatka z fasolki szparagowej z ziemniakami (bez ograniczeń)
Fasola szparagowa marynowana (na zimę) (wegańska)
Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas