7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 1

2 garści drobno posiekanych oczyszczonych kurek
1 gałązka selera
1 liść pora
2 łyżeczki jarzynki
1 duży ziemniak
1 gałązka pietruszki

Przygotowanie:

Kurki zalewamy wodą i stawiamy na ogniu. Dodajemy posiekane liście selera i pora oraz jarzynkę. Gotujemy ok. 20 minut. Kroimy i dodajemy ziemniaka. Wszystko gotujemy aż zupa będzie ciemna i zawiesista. Podajemy zupę posypaną posiekaną pietruszką.
Nadesłał(a) moni, dnia: 2012-07-03 22:12:42.48
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Jarzynowa zupa z kurkami, ziemniakami i pomidorami (wegańska)
Jajecznica z kurkami (bez ograniczeń)
Tarta z kurkami (bez ograniczeń)
Spagetti z kurkami (wegańska)
Sałatka z kurkami (lakto-wege)
Duszone kurki (wegańska)
Kurki - mrożenie (wegańska)
Sos pieczarkowy lub z kurkami (lakto-wege)
Bób ze smażonymi kurkami (wegańska)
Kurki jako farsz do naleśników (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas