7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Dżem i sos z borówki brusznicy (czerwonej)Dżem, który doskonale sprawdza się też w roli gęstego sosu - np. do smażonego tofu, kotlecików ziemniaczanych z gałka muszkatołową, kotlecików ze strączkowców czy płatków owsianych... a także naleśników :)
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:500 g borówki brusznicy
200 g cukru Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Dżem z borówki brusznicy (czerwonej) z jabłkami i cynamonem (wegańska)Borówka brusznica (czerwona) aromatycznie i nieco pikantnie - chutney z jabłkami (wegańska) Tofu z sosem curry i czerwonym ryżem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty z cebulką i sosem sojowym (wegańska & RAW) Czerwony sos z jarzynami i ziarnami (do makaronu) (wegańska) Kotlety z czerwonej soczewicy z ziołami i z sosem pomidorowym (ovo-wege) Deser: borówki z melonem w imbirowo-cytrusowej "glazurze" (wegańska) Dżem mirabelkowy (wegańska) Idealny dżem malinowy (wegańska) Dżem wiśniowy niskosłodzony (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |