7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 1

2 średnie czerwone cebule
5 kotletów sojowych
1 łyżeczka jarzynki
olej do smażenia
sól

Przygotowanie:

Kotlety sojowe gotujemy w osolonej wodzie i kroimy na małe kawałki. Cebule kroimy na średnie kawałki i wrzucamy na rozgrzany olej. Jak będzie już podsmażona i trochę ściemnieje, dolewamy wody i dusimy pod przykryciem aż cebula będzie miękka i woda odparuje. Wlewamy troszkę oleju i dodajemy kawałki kotletów sojowych. Wsypujemy jarzynkę i mieszając jeszcze trochę smażymy.
Nadesłał(a) moni, dnia: 2012-08-25 18:52:41.435
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka ryżowa ze smażoną cebulą i sosem sojowym (bez ograniczeń)
Cebula smażona z marchewką (wegańska)
Kotlety sojowe 2 (ovo-wege)
Kotlety sojowe (wegańska)
"Jajecznica" sojowa z cebulą (wegańska)
Kotlety z kalafiora z cebulą (ovo-wege)
Cebula po włosku - smażona z serem, jajkami i szczypiorkiem (bez ograniczeń)
Sałatka: smażony boczniak z krążkami cebuli i pomidorami (wegańska)
Kotlety sojowe na słodko (wegańska)
Kotlety sojowe z Geldern (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas