7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 2

2 garście drobnej białej fasolki
2 marchewki
1 mała cebula
5 plasterków dużej cukinii (o grubości ok. 0,5 cm)
0,5 łyżeczki koncentratu pomidorowego
sól

Przygotowanie:

Namoczoną przez noc fasolkę opłukujemy, zalewamy wodą, solimy i stawiamy na ogniu. Kroimy w drobną kostkę marchewki i cebulę, wrzucamy je do fasolki. Jak fasolka będzie już prawie miękka, dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cukinię i koncentrat pomidorowy. Gotujemy jeszcze jakiś czas, aż fasolka i cukinia będą miękkie.
Nadesłał(a) moni, dnia: 2012-10-02 20:33:21.313
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Fasolka "po bretońsku" (wegańska)
Fasolka po bretońsku (bezglutenowa) (wegańska)
Blyskawiczna fasolka po bretońsku (wegańska)
Fasolka po bretońsku (z warzywami) (wegańska)
Fasolka nie całkiem po bretońsku z warzywami ;) (wegańska)
Tofu wędzone a'la fasolka po bretońsku (wegańska)
Fasolka na sposób toskański (jak po bretońsku, ale vegan) (wegańska)
Ryż z cukinią i fasolką (wegańska)
Potrawka z fasoli z cukinią i marchewką (wegańska)
Kotlety wielowarzywne z brokułami, cukinią i fasolką szparagową (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas