7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 2

ok. 1/4 dyni
1 ząbek czosnku
1 cebula
2 garście pokrojonych i ugotowanych grzybów (ja wzięłam akurat opieńki)
olej do smażenia
sól i pieprz

Przygotowanie:

Dynię kroimy w kostkę. Dodajemy do niej posiekany czosnek, łyżeczkę soli, dolewamy wodę i stawiamy na ogniu. Gotujemy ją do miękkości. Cebulę drobno kroimy. Podsmażamy ją z grzybami i dodatkiem soli. Odcedzamy i rozgniatamy dynię. Dodajemy do niej grzyby z cebulą, mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem.
Nadesłał(a) moni, dnia: 2012-10-27 18:23:51.901
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Dynia duszona z grzybami (wegańska)
Dynia puree z ryżem i czosnkiem (wegańska)
Dynia solo (wegańska)
Dynia curry (wegańska)
Dynia z papryką (wegańska)
Aromatyczna dynia (wegańska)
Dynia na jarzynkę ze śmietaną (lakto-wege)
Dynia - pizza z nią (wegańska)
Dynia zapiekana z ryżem (ovo-wege)
Korzenna dynia z marchewką (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas